HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕίπαμε να δούμε μια άσπρη μέρα και ξυπνήσαμε χωρίς νερό!

Είπαμε να δούμε μια άσπρη μέρα και ξυπνήσαμε χωρίς νερό!

Άμα δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη δεν θα κάνεις τη δουλειά σου, λέγανε οι παλαιότεροι. Σήμερα τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, απλώς έχουν ελαφρώς αντιστραφεί. Αν δεν έχεις «φίλο» στο facebook τον Δήμαρχο, σ’ έφαγε το σκοτάδι!

Χωρίς νερό ξύπνησε σήμερα η πόλη της Λευκάδας ή μέρος της (ποιος ξέρει;). Άγνωστο τι έχει συμβεί και πότε υπολογίζεται να επανέλθει το νερό. Κι ενώ ρωτάς δεξιά και αριστερά τι τρέχει, διαπιστώνεις πως κάποιος είναι πλήρως ενημερωμένος για την βλάβη. Γνωρίζει τον τόπο, την αιτία και το δύσκολο της υπόθεσης. Είναι «φίλος» του δημάρχου και το πληροφορήθηκε από την ανάρτησε που έκανε στο facebook ο δήμαρχος.

Ένα μάλλον ασήμαντο γεγονός για τον ίδιο, αφού το μοιράστηκε μόνο με τους «φίλους» του. Γιατί αν το θεωρούσε σημαντικό και αφού είναι τόσο καλός γνώστης της τεχνολογίας, γιατί δεν έστειλε μια ανακοίνωση στα Μέσα ενημέρωσης για να πληροφορηθούν και οι υπόλοιποι που είναι σίγουρα περισσότεροι από τους φεϊσμπουκικούς φίλους του;

Προηγουμενο αρθρο
Φωτογραφίες από τη χιονισμένη Λευκάδα [Σφακιώτες, Πηγαδισάνοι, Καρυά, Εγκλουβή]
Επομενο αρθρο
Πως να βγάλετε την τίγρη από την μηχανή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.