HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας – Απ’ έξω κούκλα…

Εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας – Απ’ έξω κούκλα…

Έγιναν χτες το μεσημέρι (29 Αυγούστου) τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας.Πρόκειται για την αίθουσα που μέχρι τώρα πραγματοποιούνταν τα Περιφερειακά Συμβούλια.

Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στον οποίο παραβρέθηκαν η απερχομένη και νέα Περιφερειακή αρχή, ο βουλευτής, ο διοικητής της Πυροσβεστικής καθώς και η απερχόμενη και νέα Δημοτική αρχή. Ο κ. Βερύκιος στην σύντομη αποχαιρετιστήρια ομιλία του αναφέρθηκε στις δυνατότητες και τον σύγχρονο εξοπλισμό της αίθουσας, ευχαρίστησε επίσης τους υπαλλήλους της Περιφέρειας για την συνεργασία που είχε μαζί τους μέχρι σήμερα.

Η αίθουσα είναι 175τ.μ.. Θα υπάρχει η δυνατότητα στο χώρο, εκτός από τα Περιφερειακά Συμβούλια να πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις π.χ. θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και κάθε είδους εκδήλωση. Επίσης διαθέτει μεταφραστικό σύστημα με αυτόματη μετάφραση σε τρεις γλώσσες. Το κόστος ανακαίνισης και εξοπλισμού της αίθουσας από 80.000 με την έκπτωση έφτασε στα 53.οοο ευρώ. Το κόστος καλύφτηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα INTERREG.

DSCN9568DSCN9572

Ομολογώ ότι ακόμα αδυνατώ να καταλάβω τι χρειαζόταν και τι εξυπηρετούσε η επισημότητα και ο αγιασμός μιας αίθουσας, όσο καλής κι αν είναι. Για τον τεχνολογικό εξοπλισμό δεν είμαι σε θέση να εκφέρω γνώμη, αλλά όταν δαπανώνται τόσα χρήματα για ένα χώρο, θεωρώ ότι πρέπει να φροντίζουμε λίγο και την ουσία. Π.χ. ξύνουμε τα φουσκώματα από τους τοίχους, βάζουμε λίγο στόκο και περνάμε λίγο χρώμα, πριν κρεμάσουμε τις καινούργιες κουρτίνες! Επίσης την υγρασία που έχει σχηματίσει στάμπες στο ταβάνι της αίθουσας αν δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, -είναι γνωστό ότι το κτίριο μπάζει νερά από παντού- τουλάχιστον την… κρύβουμε.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Βραδιά ποίησης με τη συμμετοχή της Νόνης Σταματέλου
Επομενο αρθρο
Αντώνης Μανωλίτσης: Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών & Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.