HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕγκατάσταση εργολαβίας στην οικία Άγγελου Σικελιανού

Εγκατάσταση εργολαβίας στην οικία Άγγελου Σικελιανού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την εγκατάσταση εργολαβίας στην οικία Άγγελου Σικελιανού.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Λευκάδας, συνάντηση –σύσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου, της Εθνικής Τράπεζας και της κατασκευαστικής εταιρείας που ανέλαβε το πολύ σημαντικό – ξεχωριστό για τον τόπο μας έργο της συντήρησης – ανακαίνισης της οικίας Άγγελου Σικελιανού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος κος Κων/νος Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος κος Θανάσης Περδικάρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κος Γιώργος Φίλιππας, από την Εθνική Τράπεζα ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Δικτύων κος Παναγιώτης Γεωργίου, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας κος Γιώργος Φράγκου και από την κατασκευαστική εταιρεία ο κος Ιωάννης Κακαβούτης και οι συνεργάτες του
Έγινε μια σύντομη αναφορά σε τεχνικά ζητήματα που αφορούν την εγκατάσταση της εργολαβίας και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Ο κος Δήμαρχος, στη συνέχεια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι το έργο για την γενέτειρα του Ποιητή και όχι μόνο, αναφερόμενος στην οικουμενικότητα του Άγγελου Σικελιανού. Ανέφερε ότι ήταν η επίτευξη κλίματος εμπιστοσύνης και συναίνεσης μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Εθνικής Τράπεζας, παράλληλα με τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες των δύο πλευρών, που οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα. Τέλος κατέγραψε ως πολύ σημαντικό γεγονός το ότι σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα «έτρεξαν», από πλευράς ΕΤΕ, τόσο οι προεργασίες επικαιροποίησης της μελέτης όσο και οι διαδικασίες επιλογής εργολάβου, ευχαριστώντας τα στελέχη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους.

Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας δήλωσαν ότι η στήριξη δραστηριοτήτων που αναδεικνύουν την Εθνική Κληρονομιά και προάγουν τον Πολιτισμό ήταν πάντα αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνικής πολιτικής της Εθνικής Τράπεζας, που αφιερώνει κάθε χρόνο σημαντικά ποσά για δράσεις σε όλους τους τομείς της πολιτιστικής δημιουργίας.
Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη – ξενάγηση στην οικία Σικελιανού.

Λευκάδα 05 11 2014

φωτο2

Προηγουμενο αρθρο
Καταγγελία για παράνομη κοπή ελαιοδέντρων
Επομενο αρθρο
Με την άμμο παίχτηκε ένα πινγκ πονγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.