HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕδώ και ένα χρόνο ο αγωγός που μεταφέρει το νερό στην Λευκάδα από τον Άγιο Γεώργιο παραμένει σπασμένος (video)

Εδώ και ένα χρόνο ο αγωγός που μεταφέρει το νερό στην Λευκάδα από τον Άγιο Γεώργιο παραμένει σπασμένος (video)

Πριν περίπου ένα χρόνο ακριβώς ένα χρόνο μέσα από το απογευματινό μαγκαζίνο είχαμε αναφερθεί στον σπασμένο αγωγό από τις πηγές του Αγίου Γεωργίου που μεταφέρει το νερό στην Λευκάδα.

Μάλιστα ο νυν αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Αγροτικής Ανάπτυξης Παύλος Σαραμπασίνας είχε κάνει παρέμβαση, λέγοντας πως η διαρροή είναι αντιμετωπίσημη και με την ιδιότητα του ως αντιπρόεδρος του συνδέσμου ύδρευσης Λευκάδος-Αιτωλοακαρνανίας προσφέρθηκε να βοηθήσει.

151

Φυσικά κανείς δεν άκουσε την έκκληση του, ο πήδακας έχει μεγαλώσει και όπως λέει στην κάμερα του www.prisma951.gr αμφιβάλει αν το νερό φτάνει στην Λευκάδα με τέτοια διαρροή. Ο ίδιος μαλιστα επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Λευκάδας και άφησε μήνυμα στην γραμματέα του, καθώς ο ίδιος έλειπε στην Κέρκυρα.

Αναρρωτιόμαστε πόσα εκατομμύρια κυβικά νερού έχουν χαθεί σχεδόν ένα χρόνο τώρα και ελπίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα ενεργοποιήσει τον μηχανισμό για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με τον Δήμο Πρέβεζας διαθέσιμο να βοηθήσει.

Σε έξι με οκτώ ώρες η βλάβη μπορεί να έχει αποκατασταθεί, ανέφερε ο κύριος Σαραμπασίνας.

Να θυμίσουμε ότι στην περυσινή παρέμβαση του είχε πει ότι “Η Λευκάδα δεν έχει πληρώσει ποτέ νερό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο σύνδεσμος ύδρευσης Λευκάδος-Αιτωλοακαρνανίας να υστερεί σε οικονομική δυνατότητα ώστε να αποκαταστήσει τον αγωγό». Το πρόβλημα συνεχίζεται αφού ο σύνδεσμος Λευκάδας –Αιτωλοακαρνανία δεν πληρώνει στο δήμο Φιλιππιάδας και αυτός με τη σειρά του δεν πληρώνει στο δήμο Πρέβεζας. Τα χρωστούμενα ανέρχονται σε 500.000 με 600.000 ευρώ.”

Δείτε το video

Πηγή: www.prisma951.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Χαλικιά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση για τη Μεταφορά Μαθητών Σχολικού Έτους 2014-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.