HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕιδοποίηση για τον παιδικό Αγώνα 1000μ στον 9ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Ειδοποίηση για τον παιδικό Αγώνα 1000μ στον 9ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και τους μικρούς μας φίλους που θα συμμετάσχουν στον δρόμο 1000μ. στα πλαίσια του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου, πως η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι η 16:00.

Επίσης για τους μικρούς μας φίλους στα πλαίσια του συνόλου των εκδηλώσεων, έχει προγραμματιστεί στο πάρκο παραλίας την Παρασκευή 03/05/2019 16:00-20:00 αθλοπαιδιές, κυνήγι χαμένου θησαυρού, survivor, κλπ, με ελεύθερη συμμετοχή και χωρίς προηγηθείσα εγγραφή, ενώ για τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις…!!!

Για άλλη μία φορά ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος αποδεικνύεται φιλικός, ανοιχτός, πολύπλευρος και ιδιαίτερα αγαπητός και στους μικρούς μπόμπιρες που κάθε χρόνο πλαισιώνουν με τις συμμετοχές τους την μεγάλη αυτή γιορτή του Ιονίου.

Πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.greenhalfmarathon.gr καθώς και τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και ώρα 16:00-20:00. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η Παρασκευή 19/04/2019 καθότι μετά ακολουθούν οι διακοπές του Πάσχα.

Προηγουμενο αρθρο
Με μια βαλίτσα… ευχαριστίες
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση επόμενης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.