HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΕικόνες από την καταστροφή της γέφυρας του Πηνειού

Εικόνες από την καταστροφή της γέφυρας του Πηνειού

Τ ις εικόνες κατέγραψε με το πρώτο φως της ημέρας το trikalavoice.gr στη γέφυρα της Διάβας στην Καλαμπάκα η οποία κατέρρευσε χθες βράδυ από τα ορμητικά νερά του Πηνειού.

Όπως μετέδωσε το trikalavoice.gr στη γέφυρα είχαν δημιουργηθεί από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου δίνες στο κεντρικό πηδάλιο. Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας ήταν στο σημείο όταν κατέρρευσε η γέφυρα, ενώ ένα άλλο όχημα πρόλαβε να σταματήσει κυριολεκτικά στο χείλος του ποταμού.

Η πρόσβαση στη γέφυρα έχει διακοπεί, η κίνηση διοχετεύεται από άλλες γέφυρες του Πηνειού στην περιοχή, οι οποίο ωστόσο και αυτές βρίσκονται σε οριακή κατάσταση.

Μαζί με τη γέφυρα ο ποταμός παρέσυρε και ένα τεχνητό φράγμα που είχε κατασκευαστεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η γέφυρα είναι κατασκευής του 1982.

101

102

103

104

Προηγουμενο αρθρο
Από κόκκινος επαναστάτης, κόκκινο πανί
Επομενο αρθρο
Επιβλήθηκε η Νίκη του Αθηναϊκού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.