HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕκδήλωση στο Public της Πλατείας Συντάγματος για τον Λευκαδίτη Χρήστο Μελά

Εκδήλωση στο Public της Πλατείας Συντάγματος για τον Λευκαδίτη Χρήστο Μελά

Άξιο τέκνο της Λευκάδας ο Χρήστος Μελάς, γιος του Δημήτρη Μελά από το Δράγανο, γιόρτασε στις 30 Μαΐου 2017 τα 30 χρόνια της συγγραφικής του δράσης και τα 20 χρόνια της έκδοσης του περιοδικού του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public, στην Πλατεία Συντάγματος.

Τον Χρήστο τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι συνάδελφοί του και πλήθος κόσμου, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα. Όλοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το έργο του και για τον χαρακτήρα του.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) κι ειδικεύθηκε στα φορολογικά. Αρχικά εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Από το 1982 εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών.

Συνεργάζεται διδακτικά και συγγραφικά με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, το Οικονομικό Επιμελητήριο, την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών και το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Οικονομικής Διοίκησης (ΙΟΔ). Εισηγητής σε σεμινάρια της σχολής επιμόρφωσης υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών. Έχει διδάξει σε τμήματα μεταπτυχιακών σπουδών.

Συνεργάζεται με διάφορες οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες στις οποίες έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 άρθρα και εργασίες του. Επίσης συνεργάζεται και με μεγάλα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια.

Στη συγγραφική του δραστηριότητα περιλαμβάνεται η έκδοση 60 βιβλίων και περιοδικών κυρίως οικονομικού, φορολογικού και νομικού περιεχομένου.

Τον τίμησαν με την παρουσία τους: Ιορδάνης Λαδόπουλος, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου, Χάρης Θεοχάρης, βουλευτής, Κάλλιας Κων. Πρόεδρος οικονομικού επιμελητηρίου, Κώστας Μελάς, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Ξεν. Βεργίνης τέως βουλευτής, Άγγελος Χόρτης, καθηγητής του, φιλόλογος και πολλοί άλλοι.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι του Κώστα Πατρίκιου

Προηγουμενο αρθρο
Αν το Game of Thrones γυριζόταν στα ελληνικά νησιά θα ήταν έτσι
Επομενο αρθρο
Η ομάδα Μπάσκετ της Βουλής θα επισκεφθεί το Γηροκομείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.