HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕκδήλωση του Σωματείου Φίλων Ι. Μ. Φανερωμένης με ομιλητή τον Στέλιο Παπαθεμελή

Εκδήλωση του Σωματείου Φίλων Ι. Μ. Φανερωμένης με ομιλητή τον Στέλιο Παπαθεμελή

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου για την Παλιγγενεσία του Έθνους, διοργάνωσε στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Λευκάδος, το Σωματείο Φίλων της Ι. Μ. Φανερωμένης Λευκάδος, την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 με ομιλητή τον κ. Στέλιο Παπαθεμελή και θέμα «Επίκαιρα Διδάγματα από τον αγώνα του 1821»

DSC00846

Ο ομιλητής με λόγο συγκροτημένο, ζωντανό, επίκαιρο και καταληπτό παρουσίασε κατά την ομιλία του στοιχεία από την ένοπλη εξέγερση των Ελλήνων εναντίων της πανίσχυρης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, επισημαίνοντας την βούληση και την πίστη φωτισμένων πατριωτών να αποτινάξουν την κυριαρχία του κατακτητή. Επί πλέον παρέθεσε μια σειρά από σημαντικά και τεκμηριωμένα διδάγματα από τον απελευθερωτικό αγώνα του Έθνους.

DSC00860

Τον κ .Παπαθεμελή προλόγισε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κοντομίχης Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε και όλους τους παρισταμένους για την προσέλευση και το ενδιαφέρον τους.

Εκ του Δ.Σ

Προηγουμενο αρθρο
Βραβευμένο βίντεο για το υποβρύχιο ψάρεμα γυρισμένο στο Μεγανήσι!
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου σύλ. εργαζομένων Νοσοκομείου για τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.