HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών 2015

Εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Τριών Ιεραρχών 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συνδιοργανώνουν Σύναξη των εκπαιδευτικών της περιοχής μας την ερχόμενη Παρασκευή, 30 και Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015, στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης «Καταφυγή», στην πόλη της Λευκάδας (παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο ή πρώην ΝΕΛΕ – οδ. Μεγανησίου 5 – πλησίον Κεντρικής Πλατείας, έναντι Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου), σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
Το απόγευμα της Παρασκευής, 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς και το κοινό, που θα περιλαμβάνει ομιλία και συζήτηση, με θέμα: «Απώλειες στη ζωή του παιδιού».
Το πρωί του Σαββάτου, 31 Ιανουαρίου 2015 από τις 9.30 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ. θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια σε ομάδες, με θέμα: «Απώλειες Ζωής – Γέφυρες Στήριξης». Θα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 50 εκπαιδευτικοί, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Δηλώσεις συμμετοχής: 264350 22415 (εσ.: 21-23) και 6974795265 μέχρι την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015.
Την ομιλία και τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες της μη κερδοσκοπικής Επιστημονικής Εταιρίας για τη φροντίδα των οικογενειών και των παιδιών στην αρρώστια και στο θάνατο «ΜΕΡΙΜΝΑ».
Δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις, όμως η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους Εκπαιδευτικούς και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση!
Λευκάδα, 23 Ιανουαρίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

file-page1

file-page2

file-page3

file-page4

Προηγουμενο αρθρο
Στην Σοφία Τούρου αφιέρωσαν την νίκη οι κορασίδες των Ελπίδων Βόλεϋ
Επομενο αρθρο
Κοπή Πίτας Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.