HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕκτενές άρθρο για τα Ιόνια νησιά στην ιστοσελίδα «Logo 24»

Εκτενές άρθρο για τα Ιόνια νησιά στην ιστοσελίδα «Logo 24»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ
ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Σημαντικά δημοσιεύματα για τα Ιόνια Νησιά στην Πολωνία έγιναν και συνεχίζουν, κατόπιν συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Ελληνικό προξενείο της Βαρσοβίας.
Συγκεκριμένα οργανώθηκε περιοδεία στα Ιόνια Νησιά από 27 Απριλίου έως 20 Μαΐου της διάσημης δημοσιογράφου και μπλόγκερ Agnieszka Zawistowska. Αρχικά η κ. Agnieszka Zawistowska ξεκίνησε από την Κέρκυρα, συνέχισε Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο.
Χιλιάδες φωτογραφίες από τα νησιά μας έπαιξαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, σε ιστολόγια (μπλόγκ), σε τουριστικά πρακτορεία και στην ιστοσελίδα tripAdvisor. Είναι σε συνεχή εξέλιξη δημοσιεύματα για τα νησιά μας. Ήδη το προξενείο μας έστειλε συνημμένα τρία δημοσιεύματα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Θέμα: Εκτενές άρθρο για τα Ιόνια νησιά κατόπιν φιλοξενίας ΓΤΕ Βαρσοβίας

Εκτενές άρθρο για τα Ιόνια νησιά δημοσιεύεται στην υψηλής επισκεψιμότητας ιστοσελίδα ΄΄Logo 24΄΄, η οποία ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο ΜΜΕ της Πολωνίας (AGORA GROUP). Το άρθρο έγραψε η δημοσιογράφος Agnieszka Zawistowska, τη φιλοξενία της οποίας στα Ιόνια νησιά διοργάνωσε το Γραφείο μας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Το άρθρο περιλαμβάνει 20 φωτογραφίες, συνοδευόμενες από θετικά κείμενα, από την Κέρκυρα (Παλαιοκαστρίτσα, Παλιά Περίθεια, ζυθοποιία Corfu Beer, Φιλαρμονική στη χώρα), τη Λευκάδα (Πόρτο Κατσίκι, Βασιλική / windsurfing, καταρράκτες Δημοσάρη, τοπικό πιάτο) Κεφαλονιά (Μύρτος, Φισκάρδο, Οινοποιείο Γεντιλίνη, όρος Αίνος), Ιθάκη (Βαθύ, Κάλαμος, πανοραμική νησιού, Ναυτικό και Λαογραφικό Μουσείο) και τη Ζάκυνθο (Ναυάγιο, Κοιλιώμενος, Άγιος Νικόλαος)

Παραθέτουμε το σχετικό σύνδεσμο:
http://www.logo24.pl/Logo24/56,125390,17981463,Wyspy_Jonskie_w_16_odslonach__czym_uwodza_od_tysiacleci.html
Σημειώνουμε, τέλος, ότι αναμένεται η δημοσίευση και άλλων άρθρων για τα Ιόνια νησιά, καθώς και για την Πελοπόννησο και τις Σποράδες, όπου το Γραφείο μας έχει επίσης διοργανώσει φιλοξενία της κας Zawistowska.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Επομενο αρθρο
Επίδειξη Ιαπωνικής τέχνης ανθοδετικής ΙΚΕΒΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.