HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΕλεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στην Λευκάδα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στην Λευκάδα

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την σύλληψη τους για όσα έγιναν στην Λευκάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην δικαιοσύνη.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν προφυλακιστεί μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Λευκάδα ανάμεσα σε φίλους του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού. Η «πράσινη» ΠΑΕ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και το απόγευμα της Τρίτης εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με λόγους και με έργα, αντιμάχεται την αθλητική βία. Στην περίπτωση των συλληφθέντων φιλάθλων μας για τα επεισόδια στη Λευκάδα, αφού βεβαιωθήκαμε ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα άνω γεγονότα, αναθέσαμε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Αθανάσιο Καϋμενάκη την υπεράσπισή τους.Η σημερινή απόφαση της Ανακρίτριας, που τους αφήνει ελεύθερους, ισχυροποιεί την εμπιστοσύνη μας στη Δικαιοσύνη.».

Προηγουμενο αρθρο
Τη στήριξη των επιχειρήσεων σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων ζητά ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς
Επομενο αρθρο
Ο Μαρκάς

1 Σχόλιο

  1. ΑΦΕΛΗΣ
    14 Ιουνίου 2016 at 19:58 — Απάντηση

    Μπα τίποτα δεν έγινε στη Λευκάδα! Τη ζημιά την έκανε ο αόρατος “Εξαποδώ”. Να τους ανακηρύξουμε λοιπόν αυτούς τους “αγνούς φιλάθλους” επίτιμους δημότες και να τους καλέσουμε στο επόμενο φάινφαλ φορ σαν επίσημους σταυροφόρους του φερ πλέι!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.