HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕμπλοκή με την υπογραφή Σπίρτζη – Ηταν μουσκεμένη με δάκρυα!

Εμπλοκή με την υπογραφή Σπίρτζη – Ηταν μουσκεμένη με δάκρυα!

Ο πόνος του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κινδυνεύει να τινάξει τη συμφωνία με την Fraport στον αέρα, καθώς την ώρα που υπέγραφε, έκλαιγε γοερά πάνω από το έγγραφο με αποτέλεσμα να το καταστρέψει την υπογραφή του

υτή την δρακρύβρεχτη εικόνα, παρουσίαζε η υπογραφή του Χρήστου Σπίρτζη
Αυτή την δρακρύβρεχτη εικόνα, παρουσίαζε η υπογραφή του Χρήστου Σπίρτζη

Ακόμα και οι πιο καχύποπτοι, ακόμα κι εκείνοι που έσπευσαν να ειρωνευτούν τον Γιώργο Σπίρτζη όταν δήλωνε ότι «υπέγραψε τη σύμβαση με πολύ πόνο», τώρα δεν έχουν να πουν τίποτα. Γιατί η αλλοιωμένη από την υγρασία των δακρύων, υπογραφή του Γιώργου Σπίρτζη, δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Οι ίδιοι οι νομικοί σύμβουλοι της Fraport μάλιστα, ήταν εκείνοι που έθεσαν θέμα νομιμότητας της σύμβασης, καθώς αποκάλεσαν την υπογραφή του κ. Σπίρτζη «μουτζούρα που δεν μπορεί να την πάρει κανείς στα σοβαρά».

Από την πλευρά του υπουργού προς το παρόν, δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο, καθώς σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του κύκλου, ο κ. Σπίρτζης βρίσκεται στο κρεβάτι με έμπλστρα και θα υπογράψει ξανά, μόλις του περάσει ο πόνος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Δορυφόρος «είδε» από το διάστημα τον μεγάλο σεισμό της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Διήμερο Εορταστικών Εκδηλώσεων Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.