HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕμπορικός Σύλλογος Ελλομένου: Δεν υπάρχει σωτηρία;

Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου: Δεν υπάρχει σωτηρία;

Πάρτε μια εικόνα απο το Νυδρί εν όψει της τουριστικής περιόδου που μόλις ξεκάνει…. αυτοκίνητα παρκαρισμένα και από τις δυο πλευρές του κεντρικού δρόμου, Ρομά με μικρόφωνα να πουλούν γλάστρες, τουριστικά λεωφορεία μπλοκαρισμένα με λεωφορεία του ΚΤΕΛ!

Οι έμποροι βγαίνουν από τα μαγαζιά τους και κάνουν τους τροχονόμους… τσακωμοί, φωνές, τουρίστες να τα έχουν χαμένα… η αστυνομία πουθενά για να ρυθμίσει έστω και λίγο την κυκλοφορία… ή να τηρήσει τουλάχιστον το κώδικα!

Κ αυτό εμείς το αποκαλούμε τουριστικό μέρος! Χθες έπρεπε και επίσημα να ξεκινήσει ο πεζοδρόμος! Στο συρτάρι οι αποφάσεις… λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν υπάρχει σωτηρία!

Προηγουμενο αρθρο
Ο… καλός φίλος Ιβάν Σαββίδης
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας ικανοποίησης επισκεπτών κρουαζιέρας στη Λευκάδα

4 Σχόλια

  1. Γεωργος
    5 Μαΐου 2017 at 19:28 — Απάντηση

    Σωτηρία υπάρχει αν αποφασίσουμε τι χωριό θελουμε. Τουριστικό προορισμό ή Ρίο αντίρρηση. Δεν μπορούν και τα δύο να συνυπάρχουν το οποίο . Για να γίνει το ΝΥΔΡΙ πρώτο υπάρχουν ήδη δύο ολοκληρωμένες μελέτες (πεζόδρομο και λιμάνι) καθώς και τα ρεύματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Τα τρία αυτά έργα οδηγούν το Νυδρι να γίνει τουριστικός προορισμός. Το θέμα είναι αν τα θέλουμε εμεις.

  2. ΜΠΑΜΠΗΣ
    4 Μαΐου 2017 at 21:46 — Απάντηση

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ.

  3. επιλοχιας
    3 Μαΐου 2017 at 00:03 — Απάντηση

    μια λυση ειναι η μονοδρομηση του κεντρικου δρομου για ολο τον χρονο

  4. Theo
    2 Μαΐου 2017 at 22:49 — Απάντηση

    Το πρόβλημα του κεντρικού δρόμου του Νυδριου δεν είναι μόνο την τουριστική περίοδο αλλά όλο τον χρόνο .Σκόπιμα αφήνουν να γίνεται αυτό το μπάχαλο για να κλείνει ο δρόμος τα βράδια μόνο για το οικονομικό όφελος αυτών που φωνάζουν .Όσο για την ποιότητα ζωής στο Νυδρι αφορά μόνο την περίοδο του καλοκαιριού και ιδικά τις βραδινές ώρες και στο συγκεκριμένο σημείο .Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο αν επιχειρήσεις πριν η μετά το κλείσιμο του δρόμου φυτοζωούν η κλείνουν και τα καρότσια με τα παιδιά των ντόπιων η των τουριστών για να φτάσουν στον περιβόητο πεζοδρόμο δεν έχουν από πού να περάσουν γιατί δεν τους διαφέρει η ποιότητα ζωής τους ενδιαφέρει μόνο το χρήμα .Ποιος παρκάρει στον κεντρικό δρόμο καθημερινά ?Ποιος Έχει πάρει απόφαση να μην ισχύει η απόφαση του παλαιού δήμου Ελλομένου εκατέρωθεν του κεντρικού δρόμου στάση μονά ζυγά για όλο τον χρόνο ?Ποιοι είναι αυτή που ήταν και είναι υπέρμαχοι της πεζοδρόμησης του κεντρικού που συμμετείχαν και συμμετέχουν σε δημοτικά σχήματα και σήμερα λόγο κλεισίματος του δρόμου απολαμβάνουν τις μπίζνες των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης η άλλης επιχειρήσεις ? Όλα αυτά με την πεζοδρόμηση είναι πρόσχημα για να κάνουν κάποιοι μπίζνες ,αν όντως θέλουν ποιότητα ζωής ας προχωρήσουν το σχέδιο πόλις που καρκινοβατεί 25 και πλέον χρόνια και ας αφήσουν τα μικροσυμφέροντα και τις πολιτικές στην άκρη .Ποιότητα ζωής σημαίνει ότι είναι καλό για του πολλούς και όχι για τους λίγους και εποχιακά.
    Σας ευχαριστώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.