HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕμφάνιση Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών στα Πινδάρεια 2017

Εμφάνιση Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών στα Πινδάρεια 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «ΦΩΤΕΙΝΟΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός» πήρε μέρος στα «Πινδάρεια 2017» στις 9 Σεπτεμβρίου στη Θήβα.

Το χορευτικό παρουσίασε χορούς από τη Λευκάδα μαζί με συρτό με βαρέλες. Το φεστιβάλ στη Θήβα διαρκεί ένα μήνα και για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν χοροί από το νησί μας και η λευκαδίτικη φορεσιά.

Η διαμονή μας και η εξυπηρέτηση από το πολιτιστικό κέντρο του δήμου Θηβαίων ήταν άψογη και υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για περαιτέρω συνεργασία. Την επόμενη μέρα επισκεφτήκαμε το αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας που είναι ένα στολίδι για την πόλη και παροτρύνουμε και άλλους να το επισκεφτούν και το μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ το οποίο ονομάζουν η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της Ρούμελης.

Μαζί μας σ΄αυτό το υπέροχο διήμερο ήταν ο πατήρ Λάζαρης Παναγιώτης εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Πινακοχωρίου του οποίου η παρουσία του και οι γνώσεις του είναι πολύτιμες για το σύλλογό μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «ΦΩΤΕΙΝΟΣ»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ακυρώνει τις επενδύσεις ο εμίρης του Κατάρ στη Δυτική Ελλάδα
Επομενο αρθρο
Στειρώσεις- εμβολιασμοί αδέσποτων ζώων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.