HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕνδιαφέρεσαι να σπουδάσεις στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας;

Ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας;

Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες με απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ κλπ) ανεξαρτήτως ηλικίας και οδηγεί σε Κρατικό Δίπλωμα Επιπέδου 5.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση της πρότασης για τις νέες ειδικότητες που πρόκειται να λειτουργήσουν στο Δ.ΙΕΚ Λευκάδας το φθινοπωρινό εξάμηνο 2018 συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δηλώνοντας την ειδικότητα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πατώντας ΕΔΩ

Οι προτιμήσεις των υποψηφίων σπουδαστών θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να προταθούν οι Νέες Ειδικότητες 2018-19

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα συμπληρώσουν την φόρμα θα ενημερωθούν προσωπικά με e-mail για όλη τη διαδικασία εγγραφής στο ΙΕΚ (ειδικότητες που θα εγκριθούν από το Υπουργείο Παιδείας, ημερομηνίες εγγραφής, δικαιολογητικά κλπ).

Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεν δεσμεύει τους υποψήφιους σπουδαστές ότι έχουν υποχρέωση να εγγραφούν και δεν αποτελεί ηλεκτρονική αίτηση επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων ΙΕΚ.
Από την Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Επίσκεψη Δημοτικού σχολείου Βασιλικής στο θαλασσινό Μουσείο Καστού
Επομενο αρθρο
Εκπαίδευση Μελισσοκόμων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.