HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕνημέρωση από τον Πανλευκάδιο για εργασίες του γηπέδου

Ενημέρωση από τον Πανλευκάδιο για εργασίες του γηπέδου

Ο σύλλογος μας αφουγκραζόμενος την δύσκολη οικονομικά εποχή την οποία βρισκόμαστε και γνωρίζοντας πως ο Δήμος δεν είναι εύκολο να βοηθήσει οικονομικά, ειδικά για την αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος την συγκράτηση των νερών που τρέχουν όταν βρέχει στα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ή οι φιλοξενούμενοι του Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ 2014 προχώρησε στις παρακάτω κινήσεις.

Τοποθετήσαμε panels κάτω από την κερκίδα (οροφή αποδυτηρίων) με υδρορροή για να φεύγουν τα νερά επιτέλους εκτός αποδυτηρίων.

Φτιάξαμε ντουλάπια για να εναποθέτουν οι ποδοσφαιριστές τα πράγματα τους. Φέτος τα χρησιμοποιούμε εμείς, πιθανόν του χρόνου κάποια άλλη ομάδα.

Και τέλος βάψαμε τα αποδυτήρια.

Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να είναι έτοιμα όλα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις, όχι μόνο της ομάδας μας άλλα και του συντοπίτη μας Τηλυκράτη, χωρίς να σκεφτόμαστε το κόστος μια και πιστεύουμε πως είναι εργασίες που έπρεπε να γίνουν για όλο τον κόσμο που χρησιμοποιεί το γήπεδο.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους.
Το Δ.Σ.
του
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστίες στο Νοσοκομείο Λευκάδας από την οικογένεια Βουκελάτου
Επομενο αρθρο
Λιμνοθάλασσα Λευκάδας - Ομορφιά παντός καιρού (και εποχής)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.