HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕνημέρωση από το Δήμο για τις βλάβες του δικτύου ύδρευσης

Ενημέρωση από το Δήμο για τις βλάβες του δικτύου ύδρευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση για τις βλάβες του δικτύου ύδρευσης

Τα ξημερώματα της Κυριακής 1ης Νοέμβρη εκδηλώθηκε βλάβη ύδρευσης επί της οδού Ε. Ζάκκα, στο ύψος της Κέννεντυ, το μέγεθος της οποίας ήταν ικανό ώστε να καταστρέψει το οδόστρωμα. Η επέμβαση του Δήμου ήταν άμεση και μηχανήματα με συνεργείο είχαν αποκαταστήσει τη βλάβη μέχρι τις 2μμ της Κυριακής. Η αποκατάσταση έγινε με αντικατάσταση σωλήνα διαμέτρου 31,5cm και μήκους 5 μέτρων περίπου. Την Τρίτη 3.11 θα πραγματοποιηθεί και η αποκατάσταση του οδοστρώματος με άσφαλτο.

Το ίδιο βράδυ εκδηλώθηκε βλάβη στον κεντρικό αγωγό (διαμέτρου 22,5cm) του Φρυνίου απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Χαραλάμπους, η οποία αποκαταστάθηκε το πρωί της Δευτέρας 2.11.

Οι συχνές βλάβες του δικτύου οφείλονται κυρίως στην παλαιότητά του. Στον προγραμματισμό του Δήμου για το επόμενο έτος έχει συμπεριληφθεί σειρά μέτρων προστασίας του δικτύου και αντικατάστασης τμημάτων του καθώς και μέριμνα για την άμεση αντικατάσταση αντλητικών συγκροτημάτων στις περιπτώσεις που εμφανίζουν βλάβη.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
«Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο Νηπιαγωγείο»
Επομενο αρθρο
Απολογισμός του τριήμερου στειρώσεων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. ενυδρος
    2 Νοεμβρίου 2015 at 18:55 — Απάντηση

    Αργησατε παιδια ενημερωνομαστε απο Facebook. Γιατι δεν ειδαμε ομως φωτο απο τη βλαβη στo φρυνι στο Facebook ε? Γιατι?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.