HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΕνημέρωση του «Α.Ο.Ν. Τηλυκράτης 2014» προς τους φίλους της ομάδας και τα Μ.Μ.Ε

Ενημέρωση του «Α.Ο.Ν. Τηλυκράτης 2014» προς τους φίλους της ομάδας και τα Μ.Μ.Ε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ «Α.Ο.Ν. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

1. Σας ενημερώνουμε ότι από 01/07/2015 την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. έχει ο Τριαντάφυλλος Βλάχος και την θέση του Αντιπροέδρου ο Βασίλης Κατωπόδης.
Την θέση του Εφόρου έχει ο Γιώργος Γράψας. Οι άλλες θέσεις του Δ.Σ. παρέμειναν όπως ήταν.
Επίσης για την θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας ορίστηκε ο Δημήτρης Ζακυνθινός.
Ο Κώστας Κοντοπρίας εκτός από Υπεύθυνος της Ακαδημίας ανέλαβε και την Οικονομική Διαχείριση του σωματείου.

2. Πολλά ακούγονται και γράφονται στον τοπικό τύπο και αλλού, για μεταγραφικές κινήσεις και άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα μας. Όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Επίσημη ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην ομάδας μας, μπορείτε να διαβάζετε μέσα από την σελίδα μας στο FACEBOOK και σε λίγο καιρό και από την ιστοσελίδα μας, που είναι υπό κατασκευή.

3. Πρέπει να γίνει συνείδηση στον τοπικό τύπο, ότι ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ έχει εδώ και χρόνο ΚΑΙ Ακαδημία. Μας προκάλεσε εντύπωση η αντιμετώπιση που είχε η ομάδα της Ακαδημίας μας, από τα Μ.Μ.Ε., που αν και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της, στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα και που στη διαδικασία των Play Off κατέκτησε τελικά το Πρωτάθλημα, το γεγονός πέρασε στα ψιλά γράμματα. Ο τύπος εκτός Λευκάδας, έδωσε πολύ μεγαλύτερη έμφαση σε αυτή την μεγάλη επιτυχία των παιδιών μας. Αντιθέτως αφιερώθηκαν σελίδες ολόκληρες και ρεπορτάζ για το CUMP που πραγματοποιήθηκε αυτές της μέρες. Απομένει να αποδειχτεί στο μέλλον ότι η αντιμετώπιση αυτή ήταν απλά ατυχής.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Γιατί ο Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση Βαρουφάκη
Επομενο αρθρο
Τα Ιόνια Νησιά καλά κρατούν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.