HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕνημέρωση των Λευκαδιτών για το θέμα της άμμου

Ενημέρωση των Λευκαδιτών για το θέμα της άμμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση των Λευκαδιτών για το θέμα της άμμου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ενημερώνουμε τους Λευκαδίτες ότι οι πρώην συναρμόδιοι υπουργοί εσωτερικών και οικονομικών κύριοι Ντινόπουλος και Σταϊκούρας δεν υπέγραψαν την Κ Υ Α με την οποία θα παραχωρούταν η εξορυσσόμενη άμμος από το έργο του διαύλου στην Π. Ε. Λευκάδας. Ο φάκελος επιστράφηκε χωρίς υπογραφές στις αρμόδιες Υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προκειμένου να προβούν στην διαδικασία εκποίησης της άμμου και με αιτιολογικό ότι τα δύο υπουργεία δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Θέτουμε στην κρίση των συμπολιτών μας την ενέργεια των πρώην υπουργών και ταυτόχρονα διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να λυθεί το θέμα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του νησιού μας. Η άμμος ανήκει στους Λευκαδίτες και θα παραμείνει σε αυτούς. Οι δημοπρασίες δημοσίων αγαθών τελείωσαν.

Προηγουμενο αρθρο
Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετέχει στην έκθεση HO.RE.CA
Επομενο αρθρο
Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε πριν από λίγο την πόλη της Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    2 Φεβρουαρίου 2015 at 21:45 — Απάντηση

    Και τι γίνεται ρε παιδιά με Τ Ο Ν άμμο; Τι παριστάνουμε; Εκεί θα τον έχουμε μωρέ και θα τρώει το Κάστρο; Και θα περιμένουμε από ποιόν; TI; Εμείς τι κάνουμε; Μία πρόταση ο καθένας… το mail μου το έχει η ιστολίδα μας και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε. ΜΑΚΑΡΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΩ!!!!! Πρώτα εμείς και ύστερα οι ανευθυνουπεύθυνοι. ( ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ Σ ΝΟΙΑΖΕΙ)

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.