HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΕντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λευκάδας

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λευκάδας

Ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, με 30,000 χρυσά φωτάκια, δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. Έχει ύψος 12,50 μέτρα και είναι προσφορά του συμπατριώτη μας ‘Έλληνα της Αμερικής Λεωνίδα Πάλμου

Σήμερα το βράδυ έγινε η επίσημη φωταγώγησή του από τον Δήμαρχο της Λευκάδας παρουσία μικρών και μεγάλων και συνοδεία βεγγαλικών και πλήθος από γκλίττερ.

Το μουσικό κλίμα της βραδιάς δημιούργησε το εξαιρετικό μουσικό γκρουπ Trolling Tones.

Η φωταγώγηση του δέντρου συνέπεσε με μια σημαντική μέρα για τη Λευκάδα. Τα γενέθλια της Φιλαρμονικής μας, που φέτος συμπληρώνονται 169 χρόνια από την ίδρυσή της. Όπως κάθε χρόνο την παραμονή του Αγίου Σπυρίδωνα η Φιλαρμονική παιανίζει στην κεντρική αγορά της πόλης, σε ανάμνηση της πρώτης της εμφάνισης που έγινε την ίδια μέρα του έτους 1852.

Σε ένα ταιριαστό με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο διάκοσμο έχει στολιστεί και το ψηλότερο κτίριο της Πλατείας, εκεί όπου στεγαζόταν τα παλιότερα χρόνια η Νομαρχία. Με πρωτοβουλία των ενοίκων του κτιρίου έγινε ο στολισμός που δένει αρμονικά με την όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα που αποπνέει η πλατεία.
Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους.

Προηγουμενο αρθρο
Αντανακλάσεις στο νερό
Επομενο αρθρο
Χριστούγεννα 2019 στη Βιβλιοθήκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.