HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕορτή της Φανερωμένης στο Χολαργό Αττικής

Εορτή της Φανερωμένης στο Χολαργό Αττικής

Έγινε το απόγευμα Εσπερινός και αρτοκλασία. Παρούσα η Ομοσπονδία των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων με το Σύλλογο Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα». Προσέφεραν τους άρτους στους πιστούς.

Από πλευράς Λευκαδίων παρευρίσκονταν: Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Χρυσικός Γεώργιος μετά της συζυγού του Αεροπαγίτου. Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών κ. Θανάσης Μελάς, ο Πρόεδρος Αγιοπετριτών Αττικής Ν. Λευκάδας κ. Αντύπας Απόστολος και ο Αντιπρόεδρος κ. Χρυσικός Γρηγόριος, ο Πρόεδρος των Εγκλουβισάνων κ. Κοντογιώργης και πάρα πολλοί Λευκαδίτες πιστοί από όλη την Αθήνα.

Μετά το τέλος της περιφοράς της εικόνας ακολούθησε λαϊκή γιορτή από τα χορευτικά της Ενορίας της εκκλησίας. Ένας ιερέας ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι η Εκκλησία βρίσκεται πάντα μέσα στο λαό στις δύσκολες στιγμές που περνάει και κάλεσε τους πιστούς να σηκωθούν να χορέψουν με τα παιδιά. Έγινε ένα τρικούβερτο γλέντι. Και του χρόνου να είμαστε εκεί.
Χρόνια Πολλά.

Φωτορεπορτάζ: Απόστολος Αντύπας

Προηγουμενο αρθρο
Στο Μεγανήσι «έδεσε» ο αμυντικός της Τσέλσι, Τζον Τέρι
Επομενο αρθρο
Ακούει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.