HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕορταστική Έναρξη Χορευτικών Τμημάτων στο Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης

Εορταστική Έναρξη Χορευτικών Τμημάτων στο Σύλλογο Λευκαδίων Ηλιούπολης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Εορταστική Έναρξη Χορευτικών Τμημάτων

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων “Η Φανερωμένη”, σας αποστέλλω την πρόσκληση για την “Εορταστική Έναρξη του Νέου Κύκλου Πολιτιστικών Δράσεων και των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στις 7:30 μμ, στο ” Λευκαδίτικο Σπίτι, όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης, στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου, Αθηνοδώρου & Ίωνος.

Έναν φιλόξενο χώρο, τον οποίο οι Λευκαδίτες της Ηλιούπολης διεκδίκησαν στη δεκαετία του 1990 και τον έκτισαν, εξασφαλίζοντας έτσι την ιδιόκτητη στέγη τους στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης, εκεί που οι πρώτοι Λευκαδίτες εγκαταστάθηκαν τις δεκαετίες του 1940 και 1950. Μέσα από την πλούσια πολιτιστική του πορεία, ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων κρατά ζωντανή την παράδοση του νησιού, φέρνοντας κοντά τους Λευκαδίτες όλης της Αττικής και τους φίλους της Λευκάδας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, αγωνιζόμαστε όλα τα μέλη του Συλλόγου και έχοντας πολύτιμο συμπαραστάτη τον συμπατριώτη μας δάσκαλο των Παραδοσιακών Χορών, Γιάννη Γαντζία, υπηρετούμε με μεράκι και συνέπεια την ελληνική παράδοση, μέσα από χορούς, ακούσματα και έθιμα που διασώζονται μέσα στον χρόνο.

Επιστέγασμα των προσπαθειών όλων μας είναι η επιτυχημένη συμμετοχή της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης & Γύρω Δήμων στο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας και η παρουσία σε καταξιωμένες πολιτιστικές και χορευτικές συναντήσεις.

Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσετε την ” Έναρξη του Νέου Κύκλου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών” στις σελίδες σας και σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε από κοντά την εκδήλωσή μας.

Με εκτίμηση

Βίκυ Τούση
‘Εφορος ΔΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ
” Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ”

lefkadites-hlioupolh_xoreftiko_open2015 (1) (1)

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε η Ι. Αγρυπνία για τη Σύλληψη του Τ. Προδρόμου
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Κέρκυρα στη μνήμη Κώστα Γεωργάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.