HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕορταστική Ημερίδα για τη Γιορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών με θέμα: «Ο Ξένος στη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών»

Εορταστική Ημερίδα για τη Γιορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών με θέμα: «Ο Ξένος στη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών»

Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συνδιοργανώνουν Ημερίδα, με θέμα: «Ο Ξένος στη διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών» την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6.00 – 8.00 μ.μ. στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης «Καταφυγή», στην πόλη της Λευκάδας (παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο ή πρώην ΝΕΛΕ – οδ. Μεγανησίου 5 – πλησίον Κεντρικής Πλατείας, έναντι Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου).

Το θέμα θα εισηγηθεί ο εκλεκτός ομιλητής και συγγραφέας κ. Χρυσόστομος Σταμούλης, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 26450 22415 (εσ.: 21-23) και 6974795265 και στα e-mail: fr.ioannikios@yahoo.gr μέχρι και την Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019.

Δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις, όμως η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους Εκπαιδευτικούς, τους γονείς και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση!

Λευκάδα, 20 Ιανουαρίου 2019

(Από το Κέντρο Νεότητος
της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Η κοπή πίτας του Φιλάνδρου και μια σημαντική είδηση
Επομενο αρθρο
«Γνωριμία με τη μουσικοχορευτική μας παράδοση» σε συνεργασία με τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.