HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕπίσκεψη απόδημων Επτανησίων στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη

Επίσκεψη απόδημων Επτανησίων στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 05/09/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς υποδέχτηκε στο γραφείο του 14 νέους απόδημους Επτανήσιους, μαζί με τους συνοδούς τους, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν και περιηγήθηκαν σε όλα τα νησιά του Ιονίου με κατάληξη την Κέρκυρα και το 1ο Διεθνές Συνέδριο Αποδήμων που διοργανώνει η Π.Ι.Ν. από 5 έως 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφού συνομίλησε με τα παιδιά τόνισε την σημασία του να κρατηθούν δυνατοί οι δεσμοί με την πατρίδα προτρέποντάς τα να επισκεφτούν ξανά στο μέλλον τις ρίζες των προγόνων τους. Οι απόδημοι Επτανήσιοι μετέφεραν τις εμπειρίες τους από το ταξίδι στα νησιά μας και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα την Π.Ε. Λευκάδας και την Π.Ι.Ν. για την φιλοξενία.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα τιμηθεί για την προσφορά και το έργο του στον απόδημο Ελληνισμό ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος ενώ η κήρυξη των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Σε Χίο, Μέτσοβο, Πρέβεζα και Όλυμπο ο ΑΣΛ Φίλανδρος
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα ενημέρωσης για το Κτηματολόγιο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.