HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπίσκεψη βουλευτών της ομάδας μπάσκετ της Βουλής στο Γηροκομείο Λευκάδας

Επίσκεψη βουλευτών της ομάδας μπάσκετ της Βουλής στο Γηροκομείο Λευκάδας

Το Γηροκομείο Λευκάδας επισκέφτηκαν σήμερα Σάββατο το απόγευμα, οι βουλευτές της ομάδας μπάσκετ της Βουλής, οι οποίοι βρίσκονται στη Λευκάδα για τον φιλανθρωπικό αγώνα με τους παλαίμαχους της ομάδας της Δόξας Λευκάδας.
Από τους πρώτους έφτασε στο Γηροκομείο ο βουλευτής Λευκάδας μαζί με τους παλαίμαχους της Δόξας, Αλέκο Κολυβά και Γιάννη Τετράδη. Ο ιερέας Παναγιώτης Ζαβιτσάνος εκ μέρους του Γηροκομείου καλωσόρισε τους βουλευτές και τους ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθως και το εργο που προσφέρει το Γηροκομείο.

Από την ομάδα μπάσκετ των βουλευτών παρευρέθηκαν: Λεβέντης Βασίλης (Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων), Λοβέρδος Ανδρέας (ΔΗ.ΣΥ), Κεφαλογιάννης Γιάννης (Ν.Δ), Κωνσταντόπουλος Δημήτρης (ΔΗ.ΣΥ), Δήμας Χρίστος (Ν.Δ), Παναγιωτόπουλος Νίκος (Ν.Δ), Γεωργιάδης Μάριος (Ένωση Κεντρώων), Τζελαλής Σάκης, υπάλληλος της βουλής και ο βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Καββαδάς.

Στη συνέχεια βουλευτές και αθλητές απεχώρησαν για το κλειστό γήπεδο της Λευκάδας για τον αγώνα με τους παλαίμαχους της Δόξας Λευκάδας. Το έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Γηροκομείο και στη μικρή Παναγιώτα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Προηγουμενο αρθρο
Βραβεύτηκε η Ελένη Καπογιάννη από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για τον ορυκτό πλούτο της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.