HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕπίσκεψη Δημάρχου στο Γηροκομείο και στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Επίσκεψη Δημάρχου στο Γηροκομείο και στο Νοσοκομείο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κων/νος Δρακονταειδής και ο Αντιδήμαρχος, Α. Περδικάρης, επισκέφθηκαν διαδοχικά το Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Λευκάδας προκειμένου να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους για υγεία και ευτυχία ενόψει των εορτών.

IMG_0547

Κατά την επίσκεψή τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπευθύνους του Γηροκομείου, ενώ έγινε διαλογική συζήτηση στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων για τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνικής δομής.

IMG_0548

Κατόπιν επισκέφθηκαν τα Τμήματα του Νοσοκομείου, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και το ΕΚΑΒ μεταφέροντας τις ευχές τους στο προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Αναπληρωτή Διοικητή, κ. Μ. Αρετή, αναφέρθηκαν αναλυτικά στα προβλήματα του Νοσοκομείου, ενώ συναντήσεις ενημερωτικού χαρακτήρα είχαν με τον διευθυντή της Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Γ. Περδικάρη, την Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Α. Ξηρομερίτη και τον πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, κ. Κ. Κλωνάρη.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτοβουλίες Επιμελητηρίου για την παράνομη λειτουργία της λαϊκής αγοράς Λευκάδας
Επομενο αρθρο
«White Christmas» (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.