HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπίσκεψη Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Άρτα Δευτέρα 18/1

Επίσκεψη Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Άρτα Δευτέρα 18/1

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, στα πλαίσια περιοδείας στην Ήπειρο, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα επισκεφθεί την πόλη της Άρτας.

Στις 11:30 το πρωί θα συναντηθεί στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού (πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας) με την διοίκηση του Συνεταιρισμού και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με αγρότες και φορείς της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.

Στις 1:30 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας στην Άρτα (Σκουφά 30, εντός στοάς).

Στις 7:00 το απόγευμα θα συναντηθεί με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άρτας (2ος όροφος) με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στην σημερινή, ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, η μόνη πραγματική διέξοδος είναι η εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, μιας πολιτικής σύγκρουσης με τα μνημόνια και τοννεοφιλελευθερισμό, μιας πολιτικής που θα είναι προς όφελος της κοινωνίας, του λαού και του τόπου.

Άρτα, 14 Γενάρη 2016
Το γραφείο τύπου της Λαϊκής Ενότητας Άρτας

Προηγουμενο αρθρο
Let’s Do It Greece - Κυριακή 17 Απριλίου. Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!
Επομενο αρθρο
Το σοκ της Ιστορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.