HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Σημαντική μεταβολή του καιρού από απόψε και από τα βορειοδυτικά με κυρία χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και τους θυελλώδεις άνεμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την τρίτη τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα στην αρχή της ημέρας η δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Την Τέταρτη τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη και από το μεσημέρι σταδιακά και η υπόλοιπη χωρά.

Παρά τη βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ της τέταρτης και από τα δυτικά, η Θράκη, τα νησιά ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς θα επηρεάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Προηγουμενο αρθρο
Από την εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του σωματείου: Φίλοι Ιεράς Μονής Φανερωμένης
Επομενο αρθρο
Τροχαίο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο Σφακιώτες -Λευκάδα στη θέση «Μπόζα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.