HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπικράτησε και του Σπόρτιγκ η Νίκη Λευκάδας

Επικράτησε και του Σπόρτιγκ η Νίκη Λευκάδας

Το 5/5 στον δεύτερο γύρο και την έκτη διαδοχική νίκη πέτυχε η Νίκη Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Α1. Η Γυναικεία μας Ομάδα επικράτησε εντός έδρας το μεσημέρι του Σαββάτου του Σπόρτιγκ Nobell με σκορ 66-44.

Η ομάδα μας στα πρώτα είκοσι αγωνιστικά λεπτά ήταν αρκετά άστοχη και δυσκολεύτηκε να επιβάλλει τον ρυθμό της, σε έναν αγώνα με χαμηλό τέμπο που ευνοούσε την ομάδα των Πατησίων και την άμυνα ζώνης που χρησιμοποιούσε. Το υποτονικό πρώτο ημίχρονο ακολούθησε μια εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη πάτησε γκάζι, ξέφυγε στο σκορ και πήρε μια σημαντική νίκη, με την οποία παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεκάλεπτα: 17-16, 31-27, 53-37, 66-44

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβίτσάνος): Τσινέκε Κ. 2, Τσινέκε Ε. 13, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 4, Γουόκερ 17 (11 ριμπ), Μπαλτά 4, Σμιθ 9, Νάιτ 15, Μαρίνη Φ. 2

Σπόρτιγκ (Σόφτσης): Μαγγίνα, Λιούις 10, Σαλιάι, Δανδουλάκη 1, Ζυκάι, Φουράκη Σ. 8, Κουγιάνου, Ράιτ 10, Μούρερ 13, Μαρίνη Κ. 2

Δήλωση του προπονητή μας Ν. Δουβίτσα: «Το παιχνίδι σήμερα ήταν ιδιαίτερο διότι περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα έπαιζε ζώνη για 40 λεπτά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό και ασχοληθήκαμε ελάχιστα με τη δική μας άμυνα. Παρόλα αυτά η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Όσο παίζουμε σαν ομάδα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Έχουμε έξι τελικούς ακόμη για το πρωτάθλημα και ένα Final Four Kυπέλλου που πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα μας»

Προηγουμενο αρθρο
Διακήρυξη πώλησης ισόγειου κτηρίου ιδιοκτησίας ΤΑΟΛ
Επομενο αρθρο
Τα Καρναβαλικά του Σαββάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.