HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπιμελητήριο Λευκάδας: Αποκατάσταση ζημιών από το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου 2016 και αποζημίωση επιχειρήσεων

Επιμελητήριο Λευκάδας: Αποκατάσταση ζημιών από το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου 2016 και αποζημίωση επιχειρήσεων

333

Ανάγκη άμεσης αποκατάστασης ζημιών από το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου 2015 και της αποζημίωσης των σεισμοπαθών επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Λευκάδας εν όψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου αλλά και εξαιτίας της δύσκολης θέσης των επιχειρηματιών του τόπου απέστειλε έγγραφο με αποδέκτες τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο Λευκάδας, με το οποίο ζητά την τάχιστη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν σημειωθεί στο Νομό εξαιτίας του σεισμού της 17ης Νοεμβρίου 2015, αλλά και τη πλήρη αποζημίωση των σεισμοπαθών επιχειρήσεων.
Η διοίκηση του φορέα μας φρονεί ότι είναι επιτακτική η ανάγκη των ανωτέρω ενεργειών αφενός μεν για την ασφάλεια των πολιτών αφετέρου δε εξαιτίας της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου και δεδομένου ότι ο τουρισμός αποτελεί την κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου μας.
Για πληρέστερη ενημέρωση επισυνάπτεται το ακριβές κείμενο της επιστολής.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

file-page1

file-page2

file-page3

Προηγουμενο αρθρο
Διαγωνισμός για την πρόσληψη ενός ατόμου ΠΕ Οικονομικού στην Εταιρεία Ανάπτυξης Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Δήμου Λευκάδας προς τους Τίμο Σουρτζή και Αννίτα Ντουζέπη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.