HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιμελητήριο Λευκάδας: Διοργάνωση Σεμιναρίων Ναυαγοσωστικής

Επιμελητήριο Λευκάδας: Διοργάνωση Σεμιναρίων Ναυαγοσωστικής

Το Επιμελητήριο Λευκάδος κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι μετά την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίου ναυαγοσωστικής, που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο έτος, προτίθεται να διοργανώσει εκ νέου σεμινάριο ναυαγοσωστικής στη Λευκάδα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Λευκάδας και την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία – ΕΝΑΚ, η οποία είναι αναγνωρισμένη σχολή ναυαγοσωστικής από το Υπουργείο Ναυτιλίας Αιγαίου & το Λιμενικό Σώμα Ελλάδος.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή από 8.00 έως 15.00).
Επισημαίνεται ότι στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης Επόπτη Ασφαλείας Πισίνας Ναυαγοσώστη, που τους εξασφαλίζει σε περίπτωση ατυχήματος, αφού οι κυρώσεις σε περίπτωση έλλειψης πιστοποίησης είναι βαρύτατες.

Επίσης, για πρώτη φορά θα υλοποιηθεί και σεμινάριο για ναυαγοσώστες ανοιχτής θαλάσσης με στόχο να καταστεί εφικτή η επάνδρωση των ακτών του νησιού με ναυαγοσώστες από τον τόπο μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2645022381 και 2645022384.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Και στη Λευκάδα θα ταξιδέψουν οι Ελληνες το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.