HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιμελητήριο Λευκάδας: Επανένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Επιμελητήριο Λευκάδας: Επανένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κατόπιν αλλεπάλληλων τηλεφωνικών επαφών με το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών και ύστερα από την διασταύρωση των πληροφοριών αυτών από το γραφείο του Βουλευτή Λευκάδας, μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι έχει αποφασιστεί η επανένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων, για όσους επικαλούνται σοβαρό πρόβλημα και ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του Προϊσταμένου της οικείας Δ.Ο.Υ.

Για το λόγο αυτό και δεδομένου ότι στα γραφεία της υπηρεσίας δεν έχει έρθει επισήμως κάποιο σχετικό έγγραφο, πραγματοποιήθηκε σήμερα 30/6 συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Σκιαδαρέση με την Δ/ντρια της Δ.Ο.Υ Λευκάδας, η οποία τον ενημέρωσε ότι δεν έχει αποσταλεί γραπτώς στην Εφορία η σχετική απόφαση, κατά συνέπεια μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια. Για το λόγο αυτό ο φορέας θα παρακολουθήσει το θέμα σε συνεργασία με το γραφείο του Βουλευτή και ευθύς μόλις υπάρξει η οποιαδήποτε επίσημη- έγγραφη ενημέρωση θα προχωρήσει σε επόμενη ανακοίνωση.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστίες Συνδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δικαιολογημένα αντιδρά η Ορεινή Λευκάδα στη δημιουργία ΧΥΤΥ στον αμμόκαμπο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.