HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιστολές του Συλ. Επαγγελματιών & Προστασίας Περιβάλ. Νικιάνας-Λευκάδας

Επιστολές του Συλ. Επαγγελματιών & Προστασίας Περιβάλ. Νικιάνας-Λευκάδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
& ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΝΙΚΙΑΝΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Νικιάνα 20 Αυγ.14
Αρ.Πρωτ.:14/14

Ταχ.Δνση: Νικιάνα 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ
Τηλ.Επικ. : 6944-985581 & 6972-833645
E-mail: nikiana.gr@gmail.com
ΠΡΟΣ: ΟΤΕ Τομέας παροχήςInternet

ΘΕΜΑ: Βελτίωση παρεχομένων υπηρεσιών internet

1. Σας γνωρίζουμε ότι στην περιοχή της Νικιάνας Λευκάδας λειτουργούν 35 Ξενοδοχειακές Μονάδες 3 εως και 5 αστέρων καθώς και συγκροτήματα ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων.Ο συνολικός αριθμός των κλινών στην παραπάνω περιοχή υπολογίζεται σε 18.000.Σημαντικός είναι και ο αριθμός λοιπών δραστηριοτήτων (ταβέρνες, καφέ, μπάρ, πιτσαρίες κ.λ.π.) Η περιοχή μας δέχεται κατά την θερινή περίοδο μεγάλο αριθμό τουριστών Ελλήνων και Αλλοδαπών.

2. Στην περιοχή μας η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών ΟΤΕ στον τομέα του internet είναι υποβαθμισμένη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παράπονα εκ μέρους των παραθεριστών που εκτός των άλλων σε πολλές περιπτώσεις εγκαταλείπουν τα καταλύματα καταφεύγοντας σε άλλες περιοχές όπου το internet είναι εξαρχής αναβαθμισμένο.

3. Η εικόνα αυτή έχει δυσάρεστες επιπτώσεις για τις επιχειρήσεις της Νικιάνας και εκτός των άλλων σημαντική απώλεια εσόδων.

4. Τα συνηθέστερα προβλήματα είναι η μειωμένη ταχύτητα στο internet , το πάγωμα της εικόνας , ακόμη και η απώλεια της εικόνας από τους υπολογιστές. Ο υπάρχων στην περιοχή της Λυγιάς αναμεταδότης καλύπτει μέρος των επιχειρήσεων αυτών ενώ το μεγαλύτερο μέρος το ευρισκόμενο σε μεγαλύτερη απόσταση αντιμετωπίζει τα παραπάνω προβλήματα.

5. Οι επιχειρηματίες της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν κατά καιρούς στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΤΕ χωρίς αποτέλεσμα και΄τοι είναι συνδρομητές του internet καταβάλλοντας κατ΄έτος την ανάλογη συνδρομή τους.

6. Ύστερα από τα παραπάνω σας παρακαλούμε να προβείτε στις όποιες ενέργειες σας απαιτούνται για την εξάλειψη του χρόνιου αυτού προβλήματος, είτε εγκαθιστώντας αναμεταδότη στην περιοχή της Νικιάνας ή ενισχύοντας τον υπάρχοντα στην περιοχή της Λυγιάς.

7. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας εκφράζει το σύνολο των επιχειρηματιών τα δε ονόματα τους είναι στην διάθεση σας οσάκις ζητηθούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ                                                     ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
& ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΙΚΙΑΝΑΣ
Νικιάνα 20 Αυγ.14
Αρ.Πρωτ.:.13/14
Ταχ.Δνση: Νικιάνα 31100 ΛΕΥΚΑΔΑ
Τηλ.Επικ. : 6944-985581 & 6972-833645
e-mail: nikiana.gr@gmail.com

ΠΡΟΣ: Ξενοδοχεία και Τουριστικά καταλύμματα-εστιατόρια Νικιάνας

ΘΕΜΑ: Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου 22Χιλ.στην Περιοχή Νικιάνας

1.Σας γνωρίζουμε ότι για τους Αθλητές και τους Συνοδούς τους του Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου στις 2 Νοεμ. 14 ,ο Συλλογός μας προσπαθεί να εξασφαλίσει την διαμονή αλλά και την διατροφή τους στα Τουριστικά καταλύμματα και τα εστιατόρια της περιοχής μας.

2. Κατόπιν αυτού σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν κατά την παραπάνω ημερομηνία η επιχείρησή σας θα λειτουργεί και εάν Ναι ποια η τιμή διάθεσης μονόκλινων, δίκλινων, και τρίκλινων δωματίων καθώς και η έκπτωση επί των αναγραφομένων τιμών για τα εστιατόρια.

3.Υπόψιν ότι ο αριθμός των αθλητών – συνοδών και επισκεπτών δεν μπορεί να καθοριστεί επακριβώς. Ο ακριβής αριθμός ατόμων θα είναι γνωστός μέχρι 20 Οκτ.14.

4.Οι τιμές των καταλυμάτων και εστιατορίων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του αγώνα για να ενημερωθούν έτσι οι ενδιαφερόμενοι.

Για το ΔΣ

ΘΕΟΔΏΡΑ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ                                                ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Kids’ athletics στην άμμο από τον Γυμναστικό Σύλλογο
Επομενο αρθρο
Η εμφάνιση του χορευτικού τμήματος των Τσουκαλάδων στο Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.