HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕπιτέλους, ο ποιοτικός τουρισμός έφτασε στην οδό Γολέμη!

Επιτέλους, ο ποιοτικός τουρισμός έφτασε στην οδό Γολέμη!

Ειλικρινά ντρέπομαι για το θέμα και το θέαμα που αναγκάζομαι να σας παρουσιάσω. Σας ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για τις εικόνες. Το κάνω, μήπως φιλοτιμηθεί κανένας και απομακρύνει την λεκάνη τουαλέτας από το πεζοδρόμιο της οδού Γολέμη.

Αυτή την εικόνα με την λεκάνη τουαλέτας στο πεζοδρόμιο της οδού Γολέμη, δίπλα από καταστήματα εστίασης και από τρεις κάδους ανακύκλωσης, αντίκρισε η θυγατέρα μου χτες Τρίτη το απόγευμα, γύρω στις 6:00. Ντράπηκε να τραβήξει φωτογραφίες, θεωρώντας πως μέχρι το πρωί η λεκάνη θα απομακρυνθεί. Όπως παρατήρησε, μια οικογένεια, ζευγάρι με 2 μικρά παιδιά, που περνούσαν, η μεν μητέρα τράβηξε φωτογραφίες, τα δε μικρά είχαν σκάσει στα γέλια με το θέαμα.

Σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, ο Ανδρέας Γεωργάκης μου τηλεφώνησε σοκαρισμένος και μου επισήμανε το θέμα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα το απόγευμα.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και αν δεν έχετε καταλάβει, κάποιος ασυνείδητος και ανόητος μετέφερε το «πολύτιμο» φορτίο του, πάνω στο πεζοδρόμιο του πιο πολυσύχναστου δρόμου της πόλης. Στο πεζοδρόμιο της οδού Γολέμη υπάρχουν πολλά καταστήματα εστίασης και είναι ο χώρος που αράζουν τα κότερα.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα, κανένας δεν ντράπηκε με το θέαμα, ώστε να ειδοποιήσει το Δήμο να απομακρύνει τη λεκάνη. Κανένας δεν ντράπηκε ώστε να σκεπάσει τη λεκάνη για να μην βρίσκεται σε κοινή θέα, μέχρι να έρθει ο Δήμος να την μαζέψει. Κανένας δεν ντράπηκε να σερβίρει κόσμο δίπλα σε μια λεκάνη τουαλέτας.

Εκτός κι αν ειδοποίησαν το Δήμο και αδιαφόρησε.
Ό,τι από τα δυο κι αν συνέβη, είναι ντροπή, εκατό φορές ντροπή, σε όλους μας.

Προηγουμενο αρθρο
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις στην Πάτρα για τον Εορτασμό της Κυράς μας Φανερωμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.