HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπιτυχίες για το Αγωνιστικό τμήμα του Φιλάνδρου στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα

Επιτυχίες για το Αγωνιστικό τμήμα του Φιλάνδρου στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα

Παράλληλα με τις πυρετώδεις προετοιμασίες και την διεξαγωγή του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου το αγωνιστικό τμήμα του Φιλάνδρου συμμετείχε με 21 αθλητές σε 4 διαφορετικά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Άργος Ορεστικό και Πρέβεζα ταξιδεύοντας μέρα παρά μέρα.

Η πρωταθλήτριά μας Ευδοξία Κουρέτση εν μέσω διαβάσματος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, συμμετείχε στο Διασυλλογικό Συνθέτων στη Θεσσαλονίκη, όπου στο Έπταθλο εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Μερικές μέρες μετά στα Ιωάννινα κατέκτησε τη 2η θέση στον Ακοντισμό Γυναικών (εάν και νεανίδα) χάνοντας μόνο για 15εκ. το χρυσό μετάλλιο. Και πρόλαβε να κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στο Έπταθλο. Και όλα αυτά παραμένοντας άριστη μαθήτρια και σημαιοφόρος του Λυκείου της. Παράδειγμα προς μίμηση συνδυάζοντας το σώμα και το πνεύμα στο βέλτιστο βαθμό.

Από τους μικρότερους αθλητές μας ξεχώρισαν η 1η θέση του Στυλιανού Ζαβιτσάνου στο Τέτραθλο στην Πρέβεζα καθώς και οι 3ες θέσεις του Πέτρου Πανάκη και της Ερμιόνης Κατηφόρη στο ίδιο αγώνισμα.

Πολύ καλά τα πήγε και η Βιολέτα Λιβασσόβα στο μήκος, η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή στο Πένταθλο Πανκορασίδων.
Συγχαρητήρια σε όλους.

Προηγουμενο αρθρο
Κοινωνία Πολιτών: Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα…
Επομενο αρθρο
Ένας Γάμος Αμιγώς Ελληνικός στην Καρδιά της Βαλτιμόρης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.