HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπτά καινούργια κοντέινερς του Δήμου «κόλλησαν» στη γραφειοκρατία και στα έξοδα μεταφοράς

Επτά καινούργια κοντέινερς του Δήμου «κόλλησαν» στη γραφειοκρατία και στα έξοδα μεταφοράς

Ανήκαν στον πρώην δήμο Σφακιωτών

Την αποκάλυψη για την ύπαρξη των ειδικά διαμορφωμένων κοντέινερ έκανε στο site αγανακτισμένος σεισμόπληκτος πολίτης, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος μας πληροφόρησε ότι υπέβαλλε την πρόταση σε κλιμάκιο της Περιφέρειας που περιόδευε στην περιοχή.

Μάλιστα αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ του meganisinews είναι ότι πράγματι υπάρχουν επτά κοντέινερ με αριθμούς μητρώων καταγεγραμμένα στον πρώην δήμο Σφακιωτών (ιδιοκτησίας πλέον του ενιαίου δήμου Λευκάδας) όπου είχαν αποδοθεί σε σεισμόπληκτους και παραμένουν στην χρήση αυτών από τον σεισμό του 2003. Έκτοτε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε εάν πράγματι συνεχίζουν να καλύπτουν στεγαστικές ανάγκες των δικαιούχων ή εάν έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ή ακόμα και κοτέτσια!

Από την έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον ένα παραμένει αχρησιμοποίητο και θα ήταν δυνατή άμεσα η μεταφορά του, όμως κανείς δεν θέλει να επωμιστεί το κόστος το οποίο ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 300 ευρώ! Για δε τα υπόλοιπα φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα αφού απαιτείται κάποιος (επιτέλους!) ν΄ αναλάβει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, ώστε να μην αναγκάζονται επί καθημερινής βάσεως συντοπίτες μας από το Αθάνι και τον Δράγανο να διανυκτερεύουν στην Λευκάδα.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Απάντηση του Πανλευκάδιου στον Φώτη Μπάλτσα
Επομενο αρθρο
Μέρη στον κόσμο που είναι ωραιότερα το χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.