HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπώνυμες εγγραφές ελίτ αθλητών στον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Επώνυμες εγγραφές ελίτ αθλητών στον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές του στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο ενώ δεν είναι λίγες οι ετοιμασίες μεγάλων αποστολών από συλλόγους της Πάτρας, Αθήνας, Γιαννιτσών, Κεφαλονιάς, Αγρινίου, κλπ που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες διακρίνονται και έλληνες ελίτ αθλητές όπως ο Πούλιος Κωνσταντίνος πρωταθλητής μαραθωνίου, Καραβίδας Γεώργιος, ενώ από τις γυναίκες ξεχωρίζουν οι: Ρεμπούλη Ουρανία πρωταθλήτρια μαραθωνίου, η οποία είναι μία από τις αθλήτριες που θα αντιπροσωπεύσουν την χώρα μας στο αγώνισμα του μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου, Καρακατσάνη Αναστασία πρωταθλήτρια 5χλμ και πανευρωπαϊκή 3η θέση στα 10χλμ.

Επίσημη είναι και η συμμετοχή του Ιταλού πρωταθλητή μαραθωνίου Giovanni Gualdi ο οποίος θα συμμετέχει στον αγώνα του ημιμαραθωνίου ενώ έχει ήδη πιάσει και το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου. Με προσωπικό ρεκόρ 2.13’39’’ και φετινό 2.18’38’’ πριν από λίγες ημέρες στον μαραθώνιο της Ρώμης ο αθλητής θα παραμείνει στο νησί της Λευκάδας για 10 και πλέον ημέρες ενώ θα πραγματοποιηθούν και προπονητικές συναντήσεις όλη την επόμενη εβδομάδα μετά τον πράσινο ημιμαραθώνιο προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να μιλήσουν και να συντρέξουν μαζί του.

Και η showbiz ανάμεσα στους δρομείς όπως αυτή του Αλέξανδρου Παρθένη στον αγώνα του ημιμαραθωνίου και αυτός, ενώ δεν αναφέρει αν μαζί του θα συμμετάσχει και η σύζυγος του Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου.
Δυνατή θα είναι και η συμμετοχή της Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασίας Τσουμελέκα σε μία τελευταία δυνατή προπόνηση πριν την συμμετοχή της σε προγραμματισμένο αγώνα προκειμένου να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίου στην Βραζιλία. Η Αθανασία θα πραγματοποιήσει την προπόνησή της σε αγωνιστικό ρυθμό βάδην στον αγώνα του πράσινου ημιμαραθωνίου, ενώ η διοργάνωση δέχθηκε την επιθυμία της αθλήτριας και θα συνδράμει όπου και όπως της ζητηθεί από την Ολυμπιονίκη μας.

Ραντεβού το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα διάφορα happenings που η διοργάνωση και το νησί ετοιμάζονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr.

23

Προηγουμενο αρθρο
Πασχαλινό Παζάρι από το 2ο Νηπιαγωγείο Νυδριού
Επομενο αρθρο
Κοινή εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚ-Εργατικός Αγώνας, Λαϊκή Ενότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.