HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

Ευχαριστήρια ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση-κρεοπωλείο ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΜΑΝΟΥ, για την προσφορά προγεύματος στους ωφελούμενους του κέντρου μας. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία και καλές δουλειές!

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά τις οικογένειες των: Κολυβά Νίκης, Λάζαρη Αλέξανδρου, Κολυβά Παύλου, Λάζαρη Ανδρέα, Πλασκασοβίτη Έλενας, Κατωπόδη Άγγελου, Κακλαμάνη Θεοπούλας, Μάντζαρη Σπύρου, Κατωπόδη Κωνσταντίνου, Γιάπου Γεώργιου, Λιγκώνη Μαρίας του Σπύρου, Βαγενά Νικόλαου, Τσιλιγκίρη Νίκου, Λάζαρη Κωνσταντίνου και Γάτσιου Άρη, για την χορηγία του ποσού των 910€ στο κέντρο μας, αντί στεφάνων εις μνήμην του εκλιπόντος Κολύβα Βασίλειου.
Ευχαριστούμε πολύ και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά, το τεχνικό Super Market PROFI – Λιβιτσάνου Μ.-Κυρίτσης Σ. Ο.Ε. για την προσφορά ατομικών χριστουγεννιάτικων δώρων στους ωφελούμενους του κέντρου!
Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο Ετος!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά, την κύρια Βρεττού Αθηνά και τον Όμιλο Επιχειρήσεων της, «Αυθεντική Έννοια» για την προσφορά ατομικών χριστουγεννιάτικων δώρων στους ωφελούμενους του κέντρου!
Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο έτος!

Προηγουμενο αρθρο
Συνεδριάζει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο
Επομενο αρθρο
Φίλανδρος: Με επιτυχία η Ποδηλατάδα για την μικρή Παναγιώτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.