HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια ΕΕΕΕΚ Λευκάδας

Ευχαριστήρια ΕΕΕΕΚ Λευκάδας

Σας αποστέλλουμε συνημμένα ευχαριστήρια σημειώματα και παρακαλούμε να τα δημοσιεύσετε. Τα ευχαριστήρια αφορούν σε πολύτιμη βοήθεια που λάβαμε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους από διάφορους φορείς.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Ε.Κ   Λευκάδας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Τεχνικό Super Market  “PROFI” (Λιβιτσάνου Μ. – Κυρίτσης Σ. Καλιγόνι Τ.Κ 31100 Λευκάδα, τηλ 2645026062) για τα δώρα που προσέφερε στους μαθητές του Σχολείου μας την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

———————-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λευκάδας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εκπροσώπους της οργάνωσης Γ.Ε.Χ.Α. που επισκέφθηκαν το σχολείο μας και προσέφεραν δώρα στους μαθητές μας την περίοδο των Χριστουγέννων.
————-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λευκάδας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Λευκάδας ¨ΦΑΡΟΣ¨, για την υλική υποστήριξη οικονομικά ασθενών οικογενειών του Σχολείου μας. Η βοήθειά σας υπήρξε και φέτος καταλυτική.

Προηγουμενο αρθρο
Αλλαγή χώρου διεξαγωγής συγκέντρωσης ΚΚΕ
Επομενο αρθρο
Το «Ammonitico Rosso» της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.