HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕυχαριστήρια επιστολή του τοπικού συμβουλίου Καστού στην Axion Hellas

Ευχαριστήρια επιστολή του τοπικού συμβουλίου Καστού στην Axion Hellas

Ευχαριστήρια επιστολή

Εκ μέρους μου και εκ μέρους του τοπικού συμβουλίου Καστού, ευχαριστούμε θερμά την Axion Hellas και προσωπικά τον πρόεδρο της οργάνωσης κ. Πατέρα, που με τους ιατρούς εξειδικευμένων ειδικοτήτων και όλο το βοηθητικό προσωπικό, υπερέβαλλαν εαυτούς, ώστε να φέρουν εις πέρας την υπέροχη και αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία τους, για ιατρική εξέταση των κατοίκων του νησιού μας, η οποία και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία.

Με δεδομένο ότι το νησί μας δεν διαθέτει εδώ και χρόνια ιατρό, η προσφορά της Axion Hellas αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όχι μόνο για την αντιμετώπιση ασθενειών, αλλά και για την έγκαιρη διάγνωση τους.

Ενέργειες σαν και αυτή φανερώνουν μεγάλη ευαισθησία και ανθρωπιά και ιδιαίτερα την σημερινή εποχή, που στην δίνη των εξελίξεων και τον κυνισμό των αριθμών, πράξεις και πρωτοβουλίες σαν την δική σας, δίνουν νόημα στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Παράλληλα μας γεμίζουν δύναμη, χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέπτονται και νοιάζονται για εμάς.

Εύχομαι ολόψυχα η συνεργασία μας να συνεχιστεί και καλή συνέχεια στο ιδιαίτερα αξιόλογο και σημαντικό εθελοντικό σας έργο.

Κερδίσατε τις καρδιές όλων μας.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΙΒΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Την Παρασκευή 17 Μαρτίου η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Επομενο αρθρο
Συνελήφθη το Σάββατο στη Λευκάδα 54χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.