HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Ευχαριστήρια ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο Κ.Δ.Α.Π. –ΜΕ.Α.

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο ΟΡΦΕΑ Λευκάδας, για την ευγενική χορηγία του ποσού που μας προσέφερε αντί στεφάνου, εις μνήμην της εκλιπούσης Ζαβιτσάνου Γεωργίας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχαριστούμε πολύ!

————————————————

Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
Για την κατασκηνωτική περίοδο των ωφελουμένων μας.

Τα παιδιά που συμμετείχαν και οι οικογένειες τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, μετά από ένα καταπληκτικό 3ήμερο γεμάτο δράσεις και δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μπάνιο, χορό, κέφι, και πολλά άλλα, ευχαριστούν θερμότατα:

Την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Κον Θεόφιλο για την παραχώρηση και χρήση του χώρου των εκκλησιαστικών και μαθητικών κατασκηνώσεων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ».

Τους μουσικούς Πάττυ Καλού, Δημήτρη Σκλαβενίτη, Ναστούλη Μαρία, Βαγγέλη Βερροιώτη, για την ζωντανή μουσική, το τραγούδι και το κέφι που δημιούργησαν.

Τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στα εργαστήρια εικαστικής δημιουργίας.

Το κρεοπωλείο Κοντογιώργη Χρήστου για την προσφορά του σε είδη κρέατος.

Όλους τους εθελοντές (Μπάμπη, Κατερίνα, Ντίνα, Ειρήνη, Χρήστος, Λουκία), καθώς και μέρος του προσωπικού από την δομή του Βρεφικού Σταθμού της ΔΕΠΟΚΑΛ που προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτό το 3ήμερο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο!!!
Καλό Καλοκαίρι!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

Προηγουμενο αρθρο
Περιέγραψε γελώντας την ενημέρωσή του για τον θάνατο δύο πιλότων (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Η πρώτη μας ασπρόμαυρη τηλεόραση στο χωριό και ο Βαλέριος Χατζηγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.