HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά»

Ευχαριστήριο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατυστόμων «Η Κόκκινη Εκκλησιά»

Ευχαριστήριο

Την Πέμπτη 1 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του συλλόγου μας στην Ιερά Μονή Κόκκινης Εκκλησιάς. Το πρωί πραγματοποιήθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε αγιασμό.

Έπειτα τα νεανικά χορευτικά τμήματα του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς “Απόλλων” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών “Ο Φωτεινός” παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που προσήλθε αθρόα στην εκδήλωση του συλλόγου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο καθώς και την πολιτική ηγεσία του τόπου. Ελπίζουμε όλοι να συνδράμουν έμπρακτα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα διασώσουν το ιστορικό μοναστήρι μας από την κατάρρευση.

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς «Απόλλων» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακιωτών «Ο Φωτεινός» για την υπέροχη παρουσία τους και την άψογη συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα:

την κ. Μαρία Κατωχιανού που μας προσέφερε το ζυμωτό, χωριάτικο ψωμί της,

τον κ. Βασίλη Κατωχιανό για την ηχητική κάλυψη,

τον κ. Θωμά Κρητικό και το Print Shop για τη δημιουργία των αφισών,

τον κ. Παναγιώτη Βρεττό και την Χαρτοπλαστική Λευκάδας,

Τέλος, όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά πολλές μέρες πριν και μετά για την πραγματοποίηση και επιτυχία της εκδήλωσης, στηρίζοντας τις δράσεις και την παρουσία του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ

Προηγουμενο αρθρο
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νάτζι Χίμπερτ βρίσκεται η Δόξα Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου από το Σύλλογο Επαγγελματιών Νικιάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.