HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο βουλευτή Θανάση Καββαδά προς το Νοσοκομείο Λευκάδας

Ευχαριστήριο βουλευτή Θανάση Καββαδά προς το Νοσοκομείο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 16 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήριο βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια του γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας όπου νοσηλεύτηκα ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και ανταμοιβής σε ανθρώπους που τιμούν το λειτούργημά τους.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επιστημονικό υπεύθυνο του Παθολογικού Τμήματος Σαρανταένα Ιωάννη, τους ιατρούς Χαϊκάλη Γεώργιο και Τριπολίτου Μαρία και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για το ενδιαφέρον και την επιμέλεια που επέδειξαν για την καλύτερη ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός μου, αλλά και το ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά στην θεραπεία όλων ανεξαιρέτως των ασθενών.

Κατά την παραμονή μου στο Νοσοκομείο διαπίστωσα από όλο το προσωπικό περίσσευμα ανθρωπιάς και προθυμίας να ανακουφίσουν ανθρώπους που έχριζαν ιατρικής βοήθειας, παρά τις ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή του Νοσοκομείου.

Ευχαριστώ από καρδιάς και όλο τον κόσμο για το συγκινητικό ενδιαφέρον του και τη συμπαράστασή του στη μικρή περιπέτεια της υγείας μου.
Εύχομαι ο Θεός να δίνει σε όλους υγεία και δύναμη».

Με εκτίμηση

Θανάσης Καββαδάς
Βουλευτής Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο - Τσελέντης: Θα έχουμε μετασεισμική ακολουθία
Επομενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας για την υπόθεση Πλατείας 8ης Μεραρχίας και παρόδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.