HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Αθανίου Λευκάδας

Ευχαριστήριο Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Αθανίου Λευκάδας

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.Θεόφιλος μετά του Αιδεσιμωτατου Δημητριου Χριστοπουλου με μελη και εθελοντές του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Λευκάδος και Ιθάκης επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή μας του Αγίου Νικολάου Ιρας Αθανιου Λευκάδας.

Η παρουσία του Επισκόπου μας συνοδευόταν όπως πάντα με τις πατρικες του ευλογίες από το περίσσευμα της καρδιάς του,με πλουσια αγαθα,τρόφιμα,ακόμα και ζωντανά,δώρα στην αδελφότητα προς στήριξη και ενίσχυση αυτής και του έργου της.Απο κοντά και οι ευλαβείς κυρίες πρόσφεραν το προϊόν της αγάπης τους.

Ευχαριστουμε εκ καρδίας για την θερμη επισκεψη και ευχόμαστε στο Σεβασμιώτατο, κάθε ευοδωση στο ποιμαντικό του έργο και στους συνεργάτες, κάθε ευλογία στους ίδιους και τις οικογένειές τους και πάντα με ένα βασικο νόημα στη ζωή :”Η ΚΑΡΔΙΑ της ζωής μας να είναι ο ΘΕΟΣ,Η ΑΓΑΠΗ!”.

Προηγουμενο αρθρο
Τους πρώτους υποψήφιους της ΑΝ.Α.Σ.Α. στη Λευκάδα παρουσίασε ο Θ. Γαλιατσάτος
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση για το κοινωνικό τιμολόγιο ύδρευσης-αποχέτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.