HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Κατασκήνωσης ΑΜΕΑ

Ευχαριστήριο Κατασκήνωσης ΑΜΕΑ

Ευχαριστήριο Κατασκήνωσης ΑΜΕΑ
2016

Τα παιδιά που συμμετείχαν και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας ευχαριστούν θερμότατα:

• Την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κκ Θεόφιλο, για την παραχώρηση και χρήση του χώρου των εκκλησιαστικών και μαθητικών κατασκηνώσεων «Η Φανερωμένη» από 27/6/16 έως 29/6/16, καθώς και την δωρεά τους σε προμήθειες και υλικά για το φαγητό,
• τους γυμναστές, Μιχάλη Κονιδάρη, Άκη Καραμποϊκη, για την εθελοντική τους βοήθεια στην θάλασσα.
• Τους μουσικούς, Θωμά Γλένη, Βαγενά Νότη, Αυγουστίνο Καραβία, για την ζωντανή βραδιά και το κέφι που μας πρόσφεραν.
• Τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» και όλους τους εθελοντές τους για τα εικαστικά εργαστήρια. Την κα Κορακιανίτη Μαρία για την παρουσία – προσφορά της στο χώρο.
• Όλους τους εθελοντές (Μπάμπης & Κατερίνα, Ειρήνη, Γιάννης, Ντίνα, Έφη, Αναστασία), και το προσωπικό (Βοήθεια στο σπίτι- ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) που χωρίς την δική τους βοήθεια το όλο εγχείρημα θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί.

Τους ευχόμαστε Υγεία και κάθε καλό!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Καλό Καλοκαίρι!

Προηγουμενο αρθρο
Χριστόφορος Γαζής (Καμαρίλας) - ο πρωτοχορευτής
Επομενο αρθρο
10η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.