HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο οικογένειας ιερέως π. Σωτηρίου Τσάρκου

Ευχαριστήριο οικογένειας ιερέως π. Σωτηρίου Τσάρκου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ολόκαρδες ευχαριστίες μας, σε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στην πολυετή δοκιμασία και το πένθος μας για την πολυαγαπημένη μας σύζυγο και μητέρα Θεοδώρα πρεσβυτέρα. Ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, π. Θεόφιλο, όλους τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και των άλλων περιοχών της πατρίδος μας, αλλά και όλους εκείνους που την επισκέφτηκαν ή επικοινώνησαν μαζί της και την στήριξαν στην δοκιμασία της στα νοσηλευτικά ιδρύματα ιδιαιτέρως δε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τας μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νικιάνας, καθώς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους αυτής: «Οι Σκάροι» και «Σύλλογος Επαγγελματιών και Περιβάλλοντος Νικιάνας» για τη δωρεάν μεταφορά των συγχωριανών και Λευκαδίων στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και την εν γένει υποστήριξη. Ευχόμαστε ο γεννηθείς και αναστάς Κύριός μας, να σηματοδοτεί κάθε σκέψη και έργο όλων μας.

Σας κάνουμε γνωστό, ότι το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Φεβρουαρίου 2018, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στο Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας, θα τελεσθεί το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής Θεοδώρας μας.

Οικογένεια ιερέως π. Σωτηρίου Τσάρκου
εφημερίου Νικιάνας

Προηγουμενο αρθρο
3 άτομα συνελήφθησαν στη Λευκάδα το τελευταίο 24ωρο
Επομενο αρθρο
(51) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.