HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Πνευματικού Κέντρου προς τους συνδιοργανωτές της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής

Ευχαριστήριο Πνευματικού Κέντρου προς τους συνδιοργανωτές της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής

Ευχαριστήριο του Πνευματικού Κέντρου
προς τους συνδιοργανωτές της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

Τη Γιορτή διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας. Συμμετείχαν επίσης η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας, η Παιδική Χορωδία του Ορφέα, η ΜΚΟ Μονοπάτια Αλληλεγγύης, η Χορωδία Αγγλόφωνων Φίλων Lefkas Singers, η Ομάδα δημιουργικής ανακύκλωσης του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας, ο Σύλλογος Ρωσόφωνων Λευκάδας, η Σχολή Χορού School of Art, το εργαστήρι decoupage από το Βιβλιοπωλείο Χάρτινο και η Μπάντα Quartetto Branello.

Ειδικά για τη Γιορτή ταξίδεψαν από την Κόρινθο η Χορωδία «Φοίβος», ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Κορίνθου και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κορίνθου οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα και δώρισαν ηλεκτρικές κουβέρτες στους σεισμόπληκτους πολύτεκνους και ΑΜΕΑ της Λευκάδας.

Σε ένα υπέροχα στολισμένο κτίριο εντός και εκτός, οι επισκέπτες της Γιορτής είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους πάγκους δώρων της Χριστουγεννιάτικης αγοράς, να απολαύσουν λιχουδιές και να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσική, χορό, κουκλοθέατρο από τη Σόνια Βαγγέλη, εργαστήρι decoupage, εργαστήρι κατασκευής τετραδίων, κάλαντα από την Μπαντίνα της ΦΕΛ, την Παιδική Χορωδία του Ορφέα, τη Χορωδία Lefkas Singers και τη Χορωδία της Κορίνθου, ζωντανή εμφάνιση από το Quartetto Branello, χορό από τη Σχολή Χορού School of Art και το Μουσικό Σχολείο.

H Γιορτή μεταδόθηκε ζωντανά από στο διάστημα από 11 πμ έως 2 μμ από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Radio Deejay 93,4 και Radio Prisma 91,6 με παρουσιαστή τον γνωστό δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη, οποίος πάντα στηρίζει αφιλοκερδώς τις εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου.

Η πρωτοβουλία του Πνευματικού Κέντρου για μια κοινή Γιορτή βρήκε ανταπόκριση και αποδείχτηκε επιτυχημένη με δεδομένο την αμείωτη προσέλευση του κόσμου καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Χριστουγεννιάτικο εγχείρημα φυσικά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την άψογη συνεργασία των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων που συμμετείχαν, των Φορέων και των καλλιτεχνών που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας τους ευχαριστεί όλους θερμά και ελπίζει σε συνεργασία και του χρόνου

Προηγουμενο αρθρο
Να σταματήσουν οι έξωθεν παρεμβάσεις για το καλό του ΤΑΟΛ...
Επομενο αρθρο
Τηλυκράτης Λευκάδας VS Κεραυνός Θεσπρωτικού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.