HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Βλυχού Γενίου Θέαλος

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Βλυχού Γενίου Θέαλος

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Βλυχού Γενίου Θέαλος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλυχού Γενίου Θέαλος διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παραδοσιακό πανηγύρι στο γήπεδο μπάσκετ του Βλυχού για την Αγία Κυριακή.

Ευχαριστεί θερμά όσους συγχωριανούς, Λευκαδίτες και επισκέπτες στήριξαν τον σύλλογο με την παρουσία τους και με τη συμμετοχή τους στον κοινό στόχο που είναι η ανάπλαση – ανακατασκευή της παιδικής χαράς του χωριού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου και τους εθελοντές που βοήθησαν για την οργάνωση του πανηγυριού που φέτος ήταν διήμερο.

Ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά που ανέλαβε τη μελέτη για την παιδική χαρά. Δεν μπόρεσε λόγω ασθενείας να παρευρεθεί και μας έστειλε τους χαιρετισμούς του.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Γληγόρη, πολιτικό μηχανικό, που ανέλαβε αφιλοκερδώς την τοπογραφική μελέτη για την παιδική χαρά του Βλυχού, ο οποίος μας τίμησε και με την παρουσία του.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Θέαλος

Προηγουμενο αρθρο
Έκλεισε ο δρόμος προς το Γιαλό;
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση σωματείου Ο.Τ.Α. Λευκάδας για την αποχή από την διαδικασία αξιολόγησης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.