HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Ευχαριστήριο Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡIΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1850
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

PHILARMONIC SOCIETY OF LEFΚAS
ESTABLISHED 1850
AWARD WINNER ATHENS ACADEMY

Λευκάδα, 14 Δεκεμβρίου 2016

Στον απόηχο των, κατά γενική ομολογία, δυο εξαιρετικά επιτυχημένων παραστάσεων της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016, η οποία παρουσίασε την όπερα του G. Verdi «La Traviata», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που δούλεψαν συλλογικά, με αστείρευτο μεράκι και με πραγματική διάθεση προσφοράς και ειδικότερα τον Αρχιμουσικό κ. Μεσσήνη Κωνσταντίνο, τον Υπαρχιμουσικό κ. Μεσσήνη Θεμιστοκλή, τους εκπαιδευτές, τους μουσικούς, τον κο Κοψιδά Ξενοφώντα ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον ήχο και τον φωτισμό της αίθουσας, το βοηθητικό & διοικητικό προσωπικό της Φιλαρμονικής, τους γονείς των μουσικών, τους πολλούς ανώνυμους εθελοντές καθώς και τα μέλη μας και τον απλό κόσμο που για μια ακόμη φορά γέμισε ασφυκτικά και τις δύο ημέρες την αίθουσα της Φ.Ε.Λ..

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Μ.Μ.Ε. της Λευκάδας που σε κάθε προσπάθειά μας είναι δίπλα μας και ειδικότερα τον κ. Παναγιώτη Κουνιάκη ο οποίος αφιλοκερδώς πάντοτε είναι δίπλα μας σε ότι και αν του ζητήσουμε.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στους χορηγούς των δύο εκδηλώσεων, που με την συνδρομή τους κατέστη δυνατό να καλυφθούν τα υπέρογκα έξοδα όλης αυτής της προσπάθειας.

Το Δ.Σ. υπόσχεται να συνεχίσει την προσπάθεια για διοργάνωση εκδηλώσεων όχι μόνο ανάλογου αλλά και υψηλότερου επιπέδου, για να συνεχίσει η Φιλαρμονική μας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και να προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό του τόπου μας.

Από το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει η Νίκη το ερχόμενο Σάββατο 17/12
Επομενο αρθρο
Υποχρεωτικός εμβολιασμός των βοοειδών κατά της οζώδους δερματίτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.