HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήριο Χριστουγέννων ΚΔΑΠ- ΜΕΑ

Ευχαριστήριο Χριστουγέννων ΚΔΑΠ- ΜΕΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά τους κάτωθι:
• Την κα Δουβίτσα Ειρήνη και τον κο Νικόλαο Γράψα για την δωρεάν παραχώρηση της αιθούσης εκδηλώσεων του πολυχώρου “ARTηρία”.
• Τον Όμιλο επιχειρήσεων «Αυθεντική Έννοια» και την κα Βρεττού Αθηνά για την προσφορά των ατομικών δώρων στους ωφελούμενους.
• Το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους αθλητές του Αθλητικού Σωματείου «ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την παρουσία τους και την προσφορά των δώρων.
• Την Αθλητική Γυμναστική Ακαδημία TAE KWON DO «ΕΥΚΛΕΑΣ» για την προσφορά της «λευκής ζώνης», σύμβολο της αγνότητας με τις υπογραφές διακριθέντων αθλητών του σε πανελλήνια πρωταθλήματα.
• Τους κα Κρητικού Ουρανία – κα Ρούλα Μανωλίτση- κο Καραλιόλιο Γεώργιο – κα Κατερίνα Λάζαρη για την προσφορά των μουσικών οργάνων στα παιδιά μας.
• Τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κο Άγγελο Βλάχο, τον καθηγητή κο Έκτορα Μερκούρη και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου Έλλη – Άννα – Αθηνά – Μαριέττα – Διονύσης – Στάθης – Γιώργος για την εθελοντική τους προσφορά (μουσική)στην Χριστουγεννιάτική γιορτή μας.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία και τους ευχαριστούμε πολύ!

Προηγουμενο αρθρο
24ωρη απεργία 31 Δεκέμβρη στα διόδια Ακτίου
Επομενο αρθρο
Υπερφορτωμένο το «Νόρμαν Ατλάντικ» με 222 οχήματα χωρίς κατάλληλη υποδομή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.